Održan Uvodni sat za sedmu generaciju...

Uvodni sat za sedmu generaciju brucoša Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora, odvio se 4. listopada 2021. godine u Velikoj dvorani Studija. Tom su prilikom studente pozdravili voditelj studija prof. dr. sc. Marko Delimar i gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić.

Gradska se uprava već niz godina snažno zalaže za razvoj visokoga školstva u Šibeniku, a upravo ovaj Studij od samih početaka predstavlja važan korak u tom nastojanju. Dodatno, prema "Izboru najboljih gradova za 2021." Šibenik je i ove godine svrstan u top pet gradova za obrazovanje i mlade. "Grad Šibenik namjerava i nadalje pratiti Studij u svim njegovim potrebama te istodobno razvijati nove studijske programe s ciljem osnivanja Sveučilišta u Šibeniku", istaknuo je gradonačelnik Željko Burić na Uvodnom satu.

Studij je i ove godine započela grupa mladih perspektivnih ljudi koji će se idućih nekoliko godina obrazovati i pripremati da preuzmu važnu ulogu u našem društvu. Oni će biti generator promjena koje će se ogledati u razvoju, implementaciji i promicanju obnovljivih izvora energije i održivog razvoja.

Veselimo se što novu akademsku godinu započinjemo s potpuno kontaktnom nastavom i što smo dvorane Studija napuniti novom energijom i svježim radnim entuzijazmom naših dragih studenata! Želimo svima puno sreće i nemojte zaboraviti da smo vam uvijek na raspolaganju za sva vaša pitanja i nedoumice!

Autor: Petra Škaberna Blažević
Popis obavijesti