Promovirano 27 inženjerki i inženjera...

U predivnom ambijentu šibenske Tvrđave Barone, u subotu, 3. srpnja 2021. godine održana je svečana promocija treće generacije inženjera prvostupnika energetskih tehnologija. Na svečanosti je promovirano 27 inženjerki i inženjera, mladih talentiranih stručnjaka "bolje budućnosti" koji su završili šibenski Studij energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora Sveučilišta u Zagrebu.

Domaćin ove svečanosti bio je gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić, a povjerenstvo za promociju činili su rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras, dekan FER-a prof. dr. sc. Gordan Gledec, dekan FSB-a prof. dr. sc. Dubravko Majetić i voditelj Studija prof. dr. sc. Marko Delimar. Čestitkama i prigodnim riječima okupljenima se obratio i župan Marko Jelić, a svečanost je dodatno oplemenila klapa Bunari koja je, između ostalog, izvela akademsku himnu Gaudeamus Igitur.

Nakon svečanog polaganja prisege diploma je uručena 27 sveučilišnih prvostupnika inženjera energetskih tehnologija, a u ime promovenata skupu se obratila Tea Marić.

Galerija fotografija dostupna je na Facebook profilu Studija, a ovdje pogledajte snimku svečane promocije.

Čestitamo našim promoventima i sretno!

Autor: Petra Škaberna Blažević
Popis obavijesti