Obavijest za brucoše

Uvodni sat, odnosno orijentacija za nove studente, održat će se u petak 25. rujna s početkom u 10 sati putem platforme MS Teams

Pozivnicu za prisustvovanje dobit ćete na svoj službeni mail (@unizg.hr) kao i na mail koji ste koristili za Nacionalni informacijski sustav prijave na visoka učilišta. Ako pozivnicu ne dobijete do 23. rujna, javite nam se na sibenik@unizg.hr. Također vas molimo da pratiti i sve obavijesti za studente

Nastava za brucoše počinje u ponedjeljak 28. rujna 2020. godine u prostorima Studija.

Prvi tjedan nastave imat ćete tri predmeta: ponedjeljkom i utorkom Fiziku, srijedom Vještine AutoCad, a četvrtom i petkom Matematiku 1. Točan raspored objavit ćemo po završetku upisa do 23. rujna 2020. godine. Raspored koji se trenutačno nalazi u kalendaru privremen je i moguće je da će se mijenjati s obzirom na broj upisanih studenata.

Molimo vas da svi prisustvujete Uvodnom satu jer ćete čuti puno korisnih i praktičnih informacija, a ujedno i isprobati platformu putem koje će se odvijati dio predavanja iz nekih predmeta.

Molimo vas da ste cijelo vrijeme boravka u Studiju pridržavate svih epidemioloških mjera. Molimo da u prostore Studija ulazite samo onda kada je to nužno zbog nastave i ispita te da se u prostorima i u neposrednoj blizini Studija ne zadržavate kada to nije nužno. U prostorima Studija uvijek nosite zaštitnu masku, a preporučujemo vam da uvijek sa sobom imate i džepno dezinfekcijsko sredstvo. Uvijek držite što je mogući veći razmak između vas i drugih ljudi čak i kada i vi i oni nose zaštitne maske. Pazite kod prolaska hodnicima te prilikom ulaska i izlaska iz prostorija da i u tim trenucima držite razmak.

Pazite na sebe i svoje bližnje. Odgovornim ponašanjem postići ćemo smanjenje širenja zaraze i ubrzati povratak u normalan život.

Za sva dodatna pitanja javite nam se na mail adresu sibenik@unizg.hr.

Autor: Ana Filipović
Popis obavijesti