Dan otvorenih vrata Studija...

Dan otvorenih vrata Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku održat će se u četvrtak, 9. svibnja 2019. godine s početkom u 12 sati u prostorima Studija u ulici Velimira Škorpika 6 u Šibeniku.

U tijeku je upis pete generacije studenata na ovom iznimno aktualnom, atraktivnom, zanimljivom i praktično orijentiranom trogodišnjem sveučilišnom preddiplomskom dislociranom studiju Sveučilišta u Zagrebu na kojemu nastavu izvode nastavnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER-a) te Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu (FSB-a).

Vrata Studija će biti "otvorena" u 12:00 sati. Prisutne će pozdraviti rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras, dekan FER-a prof. dr. sc. Gordan Gledec i gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić. Voditelj studija prof. dr. sc. Marko Delimar posjetiteljima će predstaviti Studij. Organizirat ćemo obilazak prostorija studija uz razgovor sa studentima i nastavnicima. Posjetitelji će moći poslušati i kratko popularno predavanje o Šibeniku kao jednom od prvih gradova u svijetu s elektroenergetskim sustavom zasnovanim na obnovljivim izvorima energije. Posjetitelji će studente moći pitati praktične savjete o uštedama i povećanju energetske učinkovitosti svojih domova te kvalitetnijem životu u svojoj lokalnoj zajednici.

 

Autor: Marko Delimar
Popis obavijesti