Dan otvorenih vrata Studija...

U Nacionalnom informacijskom sustavu prijava na visoka učilišta (www.postani-student.hr) trenutačno je 73 kandidata prijavljeno za upis na Studij energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku Sveučilišta u Zagrebu. Upis je to treće generacije studenata na ovom iznimno aktualnom, atraktivnom, zanimljivom i praktično orijentiranom trogodišnjem sveučilišnom preddiplomskom dislociranom studiju Sveučilišta u Zagrebu na kojemu nastavu izvode nastavnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu te Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu. U prvoj generaciji studenata Studij je upisalo 42-oje studentica i studenata, a u drugoj generaciji njih 48.

Prema predviđenom programu, vrata Studija će biti „otvorena“ u 11:00 sati, nakon čega slijedi slobodan obilazak prostorija studija, učionica/laboratorija uz razgovor sa studentima i nastavnicima. U 12:00 počinje radni dio programa, u sklopu kojeg će se posjetiteljima biti predstavljen Studij. U vremenu od 13:00 do 13:45 prof.dr.sc. Marko Delimar, voditelj Studija, održat će predavanje: Pogled u prošlost: „Elektroenergetski sustav Krka-Šibenik 1895.“

Dan otvorenih vrata održat će se u utorak 16. svibnja 2017. godine s početkom u 11 sati u prostorima Studija u ulici Velimira Škorpika 6 u Šibeniku.

 

Autor: Petra Lukina
Popis obavijesti

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU
STUDIJ ENERGETSKE UČINKOVITOSTI I OBNOVLJIVIH IZVORA U ŠIBENIKUStudij izvode
Brošura studija


Repozitorij