Jezik | Language: HRV ENG
Dan otvorenih vrata Studija...

U Nacionalnom informacijskom sustavu prijava na visoka učilišta (www.postani-student.hr) trenutačno je 93 kandidata prijavljeno za upis na Studij energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku Sveučilišta u Zagrebu. Upis je to četvrte generacije studenata na ovom iznimno aktualnom, atraktivnom, zanimljivom i praktično orijentiranom trogodišnjem sveučilišnom preddiplomskom dislociranom studiju Sveučilišta u Zagrebu na kojemu nastavu izvode nastavnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu te Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu.

Prema predviđenom programu, vrata Studija će biti "otvorena" u 12:00 sati, nakon čega slijedi slobodan obilazak prostorija studija, učionica/laboratorija uz razgovor sa studentima i nastavnicima. U 12:30 počinje radni dio programa, u sklopu kojeg će se posjetiteljima biti predstavljen Studij. U vremenu od 13:15 do 13:45 prof.dr.sc. Marko Delimar, voditelj Studija, održat će predavanje: "Pogled u prošlost - Elektroenergetski sustav Krka-Šibenik 1895."

Dan otvorenih vrata održat će se u utorak, 29. svibnja 2018. godine s početkom u 12 sati u prostorima Studija u ulici Velimira Škorpika 6 u Šibeniku.

Marko Delimar
Objavljeno: 17. 5. 2018. u 17:46
Marko Delimar
Popis obavijesti
Facebook