Upiši se!

Tržište rada

"Zeleni poslovi", vezani uz održivi razvoj, pozitivan utjecaj na okoliš, energetsku učinkovitost i zaustavljanje negativnih klimatskih promjena spadaju u brzo-rastuće sektore. Osobe s kompetencijama koje se stječu završetkom studija Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora izuzetno su tražene na tržištu rada.

Nakon završetka ovog studija, prvostupnici inženjeri mogu se zaposliti na brojnim poslovima povezanim s održivom odnosno "zelenom" energetikom, pri čemu treba znati da se trenutačno, u skladu s #NextGenerationEU i #EUGreenDeal, u cijeloj Europi otvara izuzetno velik broj inovativnih i dobro plaćenih radnih mjesta.


Studij

Studij se izvodi u Šibeniku, a završetkom studija u trajanju od šest semestara, Sveučilište u Zagrebu izdaje diplomu, akademskog naziva: 

  • Sveučilišni/a prvostupnik/ca (baccalaureus/a) inženjer/ka energetskih tehnologija 

 

Ovaj studij ne samo da je spoj više grana koje se sve više traže, već i na svoj osebujan način daje spoj života uz more u prekrasnom gradu Šibeniku, dok nastavu drže najbolji nastavnici Sveučilišta u Zagrebu. 

Studenti imaju sva prava studenata Sveučilišta u Zagrebu.

 

Nastavak studija

Nakon završenog studija, studenti koji žele nastaviti školovanje mogu upisati brojne diplomske studije, uključujući i diplomske studije na FER-u u Zagrebu (na koje se studenti iz Šibenika upisuju pod istim uvjetima kao i studenti s FER-ovih preddiplomskih studija u Zagrebu).

 

Pogledajte

 


SVEUČILIŠTE U ZAGREBU
STUDIJ ENERGETSKE UČINKOVITOSTI I OBNOVLJIVIH IZVORA U ŠIBENIKU